НавчанняНовини

Початок навчання патрульних поліцейських

З 4 грудня на базах нашого училища та тренінгового центру ГУ НП у Вінницькій області стартувало навчання нових патрульних поліцейських, які вже з лютого наступного року розпочнуть нести службу на вулицях Вінниці.

Загалом до лав нової патрульної поліції Вінниці запрошено 265 новобранців, з них – 35 дівчат.

Чотири групи поліцейських впродовж двох місяців навчатимуться на базі Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони, де підготовлено до використання 4 аудиторії, комп’ютерний клас, об’єкти навчального полігону та створені соціально-побутові умови для проживання і харчування бажаючих.

Майбутні правоохоронці мають опанувати понад 20 навчальних дисциплін, зокрема, вогневу та тактичну підготовку, медичну допомогу, оформлення ДТП, адміністративне право та провадження в справах про адмін. правопорушення, тощо. Вже з першого дня навчання курсанти отримали матеріали Курсу первинної професійної підготовки працівників підрозділів патрульної служби, у них з’явився розклад занять, тощо.

Перед початком навчання відбулась зустріч керівництва училища з курсантами, на якій було доведено правила поведінки курсантів, їхні права та обов’язки, а також умови навчання та проживання на території училища.

Отже, процес навчання розпочато. Бажаємо майбутнім патрульним успіхів, сили і витримки, щоб здобуті знання, вміння та навички допомогли Вам у боротьбі зі злочинністю та підтриманню правопорядку на вулицях нашого міста.