Життя училища

Вінницькі поліцейські охорони завітали до діток з подарунками

Сьогодні, 1 червня, весь світ відзначає День захисту дітей. Ми щодня їх підтримуємо і говоримо як любимо, а сьогодні говоримо ще й про їх безпеку. Адже що може бути важливіше?

Поліцейські охорони Вінниччини разом із представниками Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони завітали в гості до відомчого дошкільного навчального закладу з подарунками.

А також згадали про правила дорожнього руху, поведінку в побуті, біля водойми та на канікулах.

Наше гасло: “Ми сміливі, але обережні!”, – розповідає Юлія Железнова, представник Управління поліції охорони Вінницької області.

Дітям постійно треба приділяти увагу, вести діалог і розмовляти на важливі теми. Вони мають бути озброєні інформацією і захищені турботою батьків.

Непрості часи змушують нас ще більше говорити з дітьми і слухати їх переживання та турботи. Зараз це просто необхідно.

Діти з радістю зустріли гостей і у жвавій лекції обговорили важливе. Ідемо “на зелений”, але всеодно пам’ятаємо, що ми всі спецагенти і маємо бути надуважні та обережні. Велосипед, самокат котимо біля себе, переходячи дорогу, а скейт несемо в руках. Ввечері одягаємо яскравий одяг і світлоповертачі. Біля водойм ми тільки в супроводі дорослих та наглядаємо за своїми друзями, адже ми відповідальні. Ми допомагаємо батькам, прислухаємось до їх порад і свято віримо в перемогу.

На запитання дітям: “Яка зараз мрія кожного?” – відповідь була єдина – МИР. Тому спільними зусиллями намалювали дерево миру, щоб пришвидшити нашу перемогу над окупантами. Свідомість і патріотизм дітей свідчить, що підростаюче покоління буде, як і ми любити рідну Україну.



Тому вітаємо всіх дітей з їх святом. Зичимо мирного неба, яскравих спогадів, радісного дитинства й здійснення всіх мрій та бажань. Ми з вами та заради вас!