Новини

Відкриття змагань з багатоборства

30 серпня 2021 року у нашому училищі урочисто розпочалися змагання з Багатоборства серед поліцейських нарядів реагування поліції охорони.

26 команд зі всієї України прибули до Вінниці, щоб вибороти перемогу у комплексних змаганнях з теоретичної службової підготовленості, вогневої підготовки, подолання смуги перешкод, психологічного лабіринту та інших видах змагань.

До початку змагань суддя координатор Грумент Сергій Вікторович провів стройовий огляд всіх учасників, на якому не було виявлено жодних недоліків у команд.

Змагання відкривав Головний суддя змагань начальник відділу Управління кадрового забезпечення Департаменту поліції охорони підполковник поліції Юрій Ковбаса.

Право підняти Прапор змагань по традиції дісталося переможцю минулих змагань з Багатоборства серед поліцейських нарядів реагування сержанту поліції Управління поліції охорони у Волинській області Гаврилюку Олександру Олеговичу. Після церемонії підняття Прапора з вітальною промовою виступив підполковник поліції Юрій Ковбаса:

– Бажаю кожному витримки, наснаги і сили у змаганнях. Головне – якнайкраще показати свою професійну майстерність та оперативно виконувати поставлені завдання. Хай переможе сильніший!

До щирих вітань приєднався і начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Звернувшись до учасників змагань, він наголосив на важливості дотримання правил техніки безпеки при виконанні практичних завдань.

Бажаємо удачі всі учасникам та легкої дороги до перемоги!