Методична робота

Зустріч з колективом Київського університету права НАН України

28 липня 2021 року наше училище радо прийняло наших друзів і колег з Київського університету права Національної академії наук України.

Вже можна вважати за традицію бесіди між колективами училища та університету та корисні зустрічі зі слухачами. Та цього разу президент Інституту права і суспільства, заслужений юрист України, почесний працівник прокуратури, сенатор Міжнародного Парламенту Безпеки і Миру, народний депутат України II, III, IV та VI скликань Юрій Кармазін, ректор університету, професор, заслужений юрист України Юрій Бошицький та доцент кафедри галузевих правових наук, кандидат юридичних наук Юрій Ковальчук зустрілися із працівниками, які відповідають за професійне навчання в підрозділах поліції охорони і які зараз здійснюють підвищення кваліфікації у стінах училища.

Начальник Вінницького училища ДПО зауважив, що співпраця із закладами такого рівня відіграє важливу роль у розвитку нашого закладу.

Загалом, бесіда була насичена цікавою і корисною інформацією, яка мотивує на досягнення високих цілей в кар’єрі поліцейських.
Щиро дякуємо за візит і чекаємо на подальші зустрічі!