Методична робота

Щорічна перевірка рівня службової підготовленості поліцейських

Професійна підготовка має надзвичайно велике значення для працівників будь-якої сфери діяльності. Але лікарям, вчителям, рятувальникам і поліцейським потрібно приділяти якнайбільше уваги на підготовку та самовдосконалення сил та навичок у своїй діяльності. Адже саме від працівників цих професій здебільшого залежить безпека людського життя.

Колектив нашого училища завжди прагнув до самовдосконалення. І, як виявилось, це прагнення має позитивні результати. 24 вересня 2020 року в училищі минула щорічна перевірка рівня службової підготовленості поліцейських. Весь атестований склад вишикувався на плацу, де начальник навчального закладу полковник поліції Залізняк Олександр побажав всім вдалої здачі заліків. Керівником перевірки рівня службової підготовленості був представник Департаменту поліції охорони майор поліції Гладкий Ярослав.

Колектив Вінницького ВПУ ДПО виконував завдання з фізичної, вогневої та стройової підготовки, а також пройшов спеціальне тестування у письмовій формі. У підсумку, всі добре пройшли випробування та готові надалі передавати досвід та знання майбутнім поліцейським, які приходять на навчання до училища.