Життя училищаСпорт

Спортивні здобутки нашіх слухачів

Спорт – це здоров’я і сила. Бути спортсменом означає бути терплячим, витривалим і сильним. Байдуже, хто ти по професії, чим займаєшся по житті, але бути фізично сильним – це велике досягнення для кожного.

Вінницьке вище професійне училище ДПО, заклад, який готує майбутніх поліцейських підрозділу поліції охорони, багатий на спортивні здобутки слухачів і студентів.

Ігор Попов – слухач 5-ої навчальної групи, який прийшов у стіни училища, аби працювати в поліції охорони. Його спортивна кар’єра просто вражає. У свої 23 хлопець професійно займається пауерліфтингом, де здобув КМС та 2 перших місця у рівненській області, брав перші місця у змаганнях з вільної боротьби, займався жимом лежачи, де також здобував призові місця у змаганнях своєї області. Польща також чула про Ігоря – на обласних змаганнях у м. Щецин в суворому підйомі штанги на біцепс він виборов 2-ге місце!

Під час проходження військової служби в Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного ЗСУ був найкращим спортсменом військової частини.

Надалі, Ігор планує бути поліцейським та старанно проходить навчання у ВВПУ ДПО.

Ми пишаємось тим, що у нас навчаються настільки сильні і витривалі слухачі!