Життя училища

День знань

1 вересня 2018 року у Вінницькому ВПУ Департаменту поліції охорони відбулося свято День знань.

З вітальними словами до учнів, студентів, батьків та слухачів училища звернувся начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович, який у своїй промові побажав усім, хто в цей день прийшов до нашого навчального закладу досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів, а першокурсникам – ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по справжньому нескінченна!

Хвилиною мовчання учні та студенти училища, викладачі, присутні батьки та гості вшанували пам’ять загиблих у бойових діях АТО на східних кордонах України.

За доброю традицією на урочистій лінійці було відзначено відмінників навчання попереднього навчального року, яким було вручено грамоти за досягнуті успіхи.

З вітальними словами до учнів, студентів та слухачів училища звернувся настоятель храму Святого Князя Олександра Невського отець Віктор, а також батьки студентів, які побажали учням та студентам віри, наснаги і перемог у новому навчальному році.

Особливі оплески та емоції присутні отримали від виступу вихованців дитячого садочку №39 «Теремок», а саме загін «Орлята».

Оплески дісталися старшокурсникам під час показових виступів з рукопашного бою та під час музичних вітань від студентів училища.

Успіхів всім у новому навчальному році!