Методична робота

Оцінка роботи керівника – результат діяльності колективу

22 серпня відбулась традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Вінницької області.

В конференції взяли участь: голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, заступник голови ОДА Ігор Івасюк, заступник Вінницького міського голови Галина Якубович, голова обласної організації профспілки освітян Сергій Пугачов, в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Буняк, керівники освітніх закладів області та м. Вінниці.

Керівники області привітали педагогічну громаду Вінниччини з початком нового навчального року, закликали разом працювати над втіленням нових підходів у галузі освіти.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій спільно з заступником міського голови Галиною Якубович та представниками Департаменту освіти і науки облдержадміністрації вручили начальнику Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони полковнику поліції Залізняку Олександру Сергійовичу Почесну грамоту за вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та за підсумками роботи у 2017-2018 навчальному році.