Життя училища

Урочисті заходи з нагоди Дня Державного прапора, Дня Незалежності та випуску слухачів

З метою гідного відзначення Дня Державного прапора та 27-ї річниці проголошення незалежності України – знаменної події у багатовіковій історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави, на плацу училища відбулися урочисті заходи. Сьогоднішні урочистості співпали з випуском слухачів 2-ї навчальної групи.

Розпочалися заходи на піднесеній ноті: підняття Державного прапора України.

З нагоди свята командно-викладацький склад та слухачів привітав начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович. Начальник училища наголосив, що ці свята є окрасою нашої держави, ці свята голосно стверджують: ми – держава, ми – народ, який власноруч формує власну сучасну історію та побажав усім присутнім натхнення, творчих здобутків тепла і затишку у домівках та родинного щастя! У своїй промові Олександр Сергійович закликав усіх присутні згадати хвилиною мовчання всіх тих, хто віддав життя за незалежну державу. Випускникам керівник навчального закладу побажав у буремний час вистояти на захисті закону, прав і свобод громадян нашої держави, здобути кар’єрний та професійний ріст, міцного здоров’я, мужності, витримки, незламного духу, продовжувати підвищувати свою професійну майстерність та гідно нести звання поліцейського.

Під час урочистостей начальник навчального закладу полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович вручив погони «капітана поліції» заступнику начальника курсу Мукоїду В’ячеславу Станіславовичу.
За активну участь у житті училища, зразкову поведінку та успіхи у навчанні найкращі слухачі були нагородженні грамотами.

Для керівництва училища та командно-викладацького складу від слухачів-випускників пролунали слова подяки за професійне становлення та набуття життєво важливих знань.

Бажаємо успіху нашим випускникам та нехай для них, як і для інших правоохоронців буде здійснене побажання: «Щоб кількість виходів на службу завжди дорівнювала кількості повернень додому».
В добру путь, дорогі випускники!