Методична роботаНавчання

Вдосконалення майстерності керівників технічної служби

З 16 по 20 квітня 2018 року, на виконання вимог статті 75 ЗУ “Про Національну поліцію” на базі Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони проходили підвищення кваліфікації заступники начальників (начальників відділів та їх заступників, секторів, ЦТО, ПЦС) УПО, МВ, РВ з технічної охорони.

Для кращого опанування функціональної підготовки було відвідано ПЦС УПО у Вінницькій області, де начальник Самсонюк О.І. розповів про структуру та основні функції пульта, його оснащення, організацію роботи чергових, поділився досвідом вирішення різних виробничих проблем.

З метою ознайомлення із новітніми технічними розробками та планами на майбутнє, для слухачів групи було організовано семінар із представниками ТОВ «ТІРАС-12».

Навчальною програмою були передбачені заняття з вогневої підготовки, під час яких слухачі покращили свої навички у практичній стрільбі, а також заняття з фізичної підготовки, в процесі чого колеги опановували прийоми рукопашного бою.

Не залишився поза увагою і культурний відпочинок. З цією метою, слухачі спільно із куратором групи підполковником поліції Селезньовим І.В., відвідали музей-садибу всесвітнього відомого лікаря, хірурга та вченого Миколи Івановича Пирогова.

За результатами успішного завершення курсу навчання керівний склад підрозділів поліції охорони з технічного напрямку отримав відповідні сертифікати про короткострокове підвищення кваліфікації.