Новини

Учнівсько-студентська молодь відвідали дитячий будинок «Гніздечко»

13 грудня учнівсько-студентське самоврядування Вінницького ВПУ ДПО відвідали Вінницький обласний дитячий будинок змішаного типу «Гніздечко» м. Вінниця, в якому на сьогоднішній день виховується 82 дитини, віком від 3-х до 16-ти років із неблагонадійних та неповних сімей.

Наші студенти мали можливість поспілкуватися з дітьми, побачити умови їх проживання та ознайомитись з методами та техніками роботи з різними категоріями дітей, які використовують вихователі дитячого будинку.

Всі діти дуже комунікабельні, активні, самі йдуть на контакт, позитивні та веселі. Вони дуже розвинуті та обдаровані різними талантами – хтось вишиває бісером, хтось виготовляє вироби з найрізноманітніших матеріалів: квіти, лебеді, іграшки, а інші малюють чудові картини. Дивлячись на їх роботи, не всім одразу віриться, що це зроблено дитячими рученятами.

Кожний з нас подарував дітям не тільки солодощі, іграшки, канцелярське приладдя та 2 години нашого часу, а й частинку себе, свого тепла й турботи. А вихованці в свою чергу подарували нам гарний настрій та позитивні емоції.

Після приємних ігор ми змушені повертатися і залишати малят, але знаємо, що ненадовго. При прощанні ми пообіцяли повернутися з новими ідеями та цікавинками.