Життя училищаНовини

Візит керівника Нацполіції

Сьогодні, 26 жовтня, до Вінниці приїхав голова Національної поліції України Сергій Князєв привітати альма-матер – Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони та її слухачів.

Загалом училище, як і слухачі, які нині там навчаються, отримали зброю та набої для навчання, 20 комп’ютерів, п’ять планшетів та один електроавтомобіль Mitsubishi Outlander.

Вперше за історію нашого навчального закладу ми отримали автомобіль, – каже начальник Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони полковник поліції, Олександр Залізняк, якому сьогодні також вручили подарунок – пістолет «Форт-17». – Радість розпирає за те, що на нас звернули увагу і за таку підтримку. І від сьогодні ми маємо трудитися-навчатися ще, думаю, на десять балів краще.

До речі, випускник нашого училища – Сергій Миколайович Князєв, який закінчив його у 1992 році. Розпочинав службу з державної служби охорони, так що не виключено, що в цьому строю – є також майбутні генерали, – звернувся до присутніх пан Залізняк.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Департаменту поліції охорони Олександр Гаврилюк, за дев’ять місяців поточного року в навчальному закладі на курсах первинної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації пройшли навчання більше 1800 осіб атестованого та вільнонайманого складу поліції охорони, а також 48 працівників підрозділів патрульної поліції.

Окрім офіційної частини з промовами та нагородженнями, стрільбою в тирі та показовими виступами на полігоні, сьогодні також відбудеться більш неформальне спілкування керівництва Національної поліції міста, області та майбутніх поліцейських, де обговорюватимуть стан речей в поліції та реформу правоохоронної системи.