Новини

День знань

1 вересня 2017 року у Вінницькому ВПУ Департаменту поліції охорони відбулося свято Першого дзвоника та урочиста лінійка. Це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх важку, кропітку, неоціненну працю.

З вітальними словами до учнів, студентів, батьків та слухачів училища звернувся начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович, який у своїй промові побажав усім, хто в цей день прийшов до нашого навчального закладу досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів, а першокурсникам – ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по справжньому нескінченна!

Хвилиною мовчання учні та студенти училища, викладачі, присутні батьки та гості вшанували пам’ять загиблих у бойових діях АТО на східних кордонах України.

За доброю традицією на урочистій лінійці було відзначено відмінників навчання попереднього навчального року, яким було вручено грамоти за досягнуті успіхи.

З вітальними словами до учнів, студентів та слухачів училища звернувся настоятель храму Святого Князя Олександра Невського отець Віктор, а також батьки студентів, які побажали учням та студентам віри, наснаги і перемог у новому навчальному році.

Особливі оплески та емоції присутні отримали від виступу вихованців дитячого садочку №39 «Теремок», а саме загін «Орлята».

Оплески дісталися старшокурсникам під час показових виступів з рукопашного бою та під час музичних вітань від студентів училища.

По закінченні заходу для всіх пролунав перший дзвоник, після якого учні та студенти розійшлися по навчальним аудиторіям, де для них пройшов урок на тему «Я громадянин України – європейської країни».

Нехай новий навчальний рік стане для кожного часом звершень і відкриттів. Бажаємо нашим учням та студентам навчатись та працювати із задоволенням, використовувати кожен день для підкорення вершин в освіті, науці, культурі, спорті.

Успіхів всім у новому навчальному році!