Новини

Святкування Дня поліції

4 серпня у Вінницькому ВПУ Департаменту поліції охорони, у зв’язку з відзначенням другої річниці Дня поліції України відбулися урочисті заходи. На плацу училища святковим одностроєм були вишикувані слухачі, командно-викладацький склад та працівники училища.

Начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович виступив з вітальною промовою, в якій згадав про загиблих працівників поліції охорони і пом’янув їх пам’ять хвилиною мовчання. Після привітав колектив та гостів з прекрасним святом побажав успіхів у професійній діяльності, щастя, життєвих гараздів, творчого натхнення, сімейного благополуччя, миру, злагоди та наголосив слухачам, що вони повинні спрямувати свою діяльність виключно на благо суспільства і держави, лише тоді кожен з нас знайде високу оцінку у громадян, які по праву будуть вбачати у кожному з них надійних захисників у різноманітних життєвих ситуаціях.

За сумлінне відношення до навчання, зразкову поведінку, активну участь у громадському житті училища та з нагоди cвяткування Дня поліції України почесними грамотами було нагороджено ряд слухачів навчального закладу.

Також на свято завітав настоятеля храму Святого Князя Олександра Невського отець Віктор, який побажав усім присутнім миру в душах, в сім’ях та в країні.

На завершення урочистих заходів присутні слухачі пройшли урочистим маршем на честь святкування Дня поліції України.