Життя училищаНовини

Студентська молодь училища відвідала дитячий будинок «Гніздечко»

29 травня актив учнівсько-студентського самоврядування Вінницького ВПУ Департаменту поліції охорони напередодні Дня захисту дітей провів акцію «Милосердя» для вихованців Вінницького обласного дитячого будинку змішаного типу «Гніздечко» м. Вінниці, в якому виховуються діти, віком від 4-х до 16-ти років із неблагонадійних та неповних сімей.

Для присутніх студентів училища адміністрацією дитячого будинку було проведено екскурсію, в ході якої ознайомлено з побутом дітей, порядком їх проживання, харчування, виховання, створення умов їх гармонійного та всебічного розвитку.

Щоб зацікавити вихованців закладу студенти подарували канцелярське приладдя, спортивний інвентар та солодощі, зіграли у футбол, але основним приводом для щастя було спілкування із малечою, звичайно головне для малюків не подарунки, переконують в дитячому будинку. Набагато важливішою для знедолених дітей є увага, якої зазвичай їм бракує. Бо дитячі роки промайнуть швидко і дуже важливо, щоб спогади про них залишилися теплими. Як діти, так і студенти були задоволені заходом, дітям була дуже приємна увага з боку старших.

Хочеться надіятись, що кожна дитина віднайде свій рідний дім і знайдуться люди, які зможуть подарувати їм свою ласку і любов.

На прощання вихованці будинку-інтернату дарували нам усмішки та фотографувалися. Тепло та любов – це те, що цінніше за гроші! Щирий погляд та вдячність дітей – є найціннішим подарунком, адже немає нічого кращого за зроблену добру справу.