Життя училищаСпорт

Наша перемога у Кубку Європи з хортингу

Поліцейський хортинг є національним професійно-прикладним спортом, в якому акумульовано бойові традиції українського народу та напрацювання в галузі національного бойового мистецтва «хортинг». Поліцейський хортинг являє собою систему окремих розділів спортивних єдиноборств, притаманних лише цьому виду спорту, що надає йому характеру яскравої індивідуальності та неповторності.

Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2017 рік, затвердженим Міністерством молоді та спорту України з 07 по 09 квітня 2017 року в м. Трускавець, проходив Кубок Європи з хортингу. Участь у змаганнях приймало більш ніж 300 учасників із 8 країн світу.

Приємно повідомити, що перше місце у категорії «Self-Defense» з поліцейського хортингу посів старший викладач ВВПУ ДПО підполковник поліції Несмачний Віталій Павлович, якому, доречі, за підсумками змагань також було присвоєно І DAN Police system of Self-Defense and control. Також, хочеться відзначити, що друге місце у цій же категорії виборов син Віталія – Несмачний Ігор Віталійович, який є вихованцем секції рукопашного бою, яка працює в училищі.

Пишаємось нашими переможцями, вітаємо з європейським визнанням та бажаємо не зупинятися на досягнутому, а прагнути до майбутніх перемог. Дякуємо організаторам за співпрацю та сподіваємось на подальші зустрічі!