Життя училищаНовини

Семінар-нарада з працівниками, які відповідають за організацію професійного навчання

У Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони з 23 по 24 лютого 2017 року проведено семінар-нараду з працівниками територіальних органів поліції охорони, які відповідають за організацію професійного навчання.

Під час проведення наради начальником ВОПН УКЗ ДПО підполковником поліції Ковбасою Ю.В. було підведено підсумки організації професійного навчання працівників поліції охорони за 2016 рік.

В ході проведення заходу також працівники органів поліції охорони, які відповідають за стан професійного навчання, вдосконалювали навички проведення практичних занять з тактичної, вогневої та фізичної підготовок з працівниками поліції охорони за місцем несення служби. Викладачами училища було надано кваліфіковану допомогу щодо методичного та матеріально-технічного забезпечення даних занять, порядку ведення обліково-планової документації.

По закінченню проведення наради працівникам територіальних підрозділів поліції охорони керівництвом ДПО поставлено завдання щодо організації професійного навчання та підвищення професійної майстерності особового складу у 2017 році.