Життя училищаСпорт

Змагання з кульової стрільби серед територіальних органів поліції охорони

З метою активізації фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи серед особового складу поліції охорони 25 листопада 2016 року відбулися регіональні змагання з кульової стрільби на базі Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.

Надзвичайна спортивна атмосфера та командний дух показали наскільки згуртовані і підготовлені наші працівники. У змаганнях прийняло участь 28 команд. З кожної команди 2 представники відстоювали честь свого підрозділу в таких категоріях як виконання вправи зі стрільби ПМ-№1 курсу стрільб та вправи ПМ-№7 з пістолета Макарова. Боротьба за перемогу була запеклою, адже кожний приїхав з бажанням отримати найкращий результат та перемогти. Регіональні підрозділи поліції охорони представляли найкращі співробітники.

– Заняття спортом – це стиль життя і мислення сучасного правоохоронця. Тому проведення змагань серед працівників ДПО є традиційним, адже повинен зростати їх рівень фізичної підготовки та загартованості, а дух суперництва завжди стимулює та змушує покращувати свої показники і рівень фізичного розвитку, – зазначив начальник відділу Департаменту поліції охорони підполковник поліції Юрій Ковбаса.

Змагання з кожним роком стають цікавішими, адже спортсмени постійно над собою працюють і намагаються покращити свої результати. Також було наголошено на тому, що проведення такого роду змагань є сталою традицією, тому що професійна підготовка є одним з пріоритетних позицій правоохоронця.

Результати змагань:
ПМ-1
І місце – представник команди УПО в місті Києві – Штельмах Максим Валентинович,
ІІ місце – представник команди УПО в Харківській області – Скляренко Сергій Володимирович,
ІІІ місце – представник команди Управління поліції охорони з фізичної безпеки м. Київ – Аврамчук Анатолій Васильович.

ПМ-7:
І місце – представник команди Управління поліції охорони з фізичної безпеки м. Київ – Махно Андрій Миколайович
ІІ місце – представник команди УПО у Львівській області – Лисецький Петро Миронович
ІІІ місце – представник команди УПО у Рівненській області – Панчук Микола Володимирович

На змаганнях з кульової стрільби серед територіальних підрозділів поліції охорони було також визначено загальнокомандні призові місця. Розподілилися вони наступним чином:
1 місце посіла команда Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві,
2 місце зайняли учасники з Управління поліції охорони в м. Києві,
3місце виборола команда Управління поліції охорони у Харківській області.