Життя училища

День працівників радіо, телебачення та зв’язку

Cьогодні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Свято встановлено на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв’язку України згідно з Указом Президента «Про День працівників радіо, телебачення та зв’язку» від 11 листопада 1994 року.

Історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято. Нині ж до них долучилися телевізійники, представники інтернет-ЗМІ. Цей день відзначають і фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж та мереж Інтернет-зв’язку, а також працівники, задача яких встановлювати зв’язок охоронного призначення та на пультах централізованого спостереження забезпечувати цілісність системи зв’язку охорони та своєчасне реагування на неполадки.

Це професійне свято завітало і у наш навчальний заклад, Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони, яке проводить навчання за напрямком «Телекомунікація та радіотехніка», а також за професією «Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації», готує спеціалістів зв’язку систем охоронного призначення та послуг по пультовій охороні об’єктів.

Технічний захист інформації та встановлення систем безпеки слід віддавати в руки справжніх професіоналів. Тому ми міцно тримаємо зв’язок зі «старшими наставниками», які надають професійну та практичну допомогу у нашому навчальному процесі.

Керівництво навчального закладу та працівники технічного відділення дуже вдячні керівникам державних та недержавних охоронних підприємств, які надають нашим учням та студентам місця для проходження практики, а також робочі місця для випускників нашого закладу:

  • підрозділи ДПО
  • охоронна фірма ТОВ «Венбест»
  • служба централізованої технічної та фізичної охорони ТОВ «Безпека-Гарант»
  • приватне підприємство «Фортеця-Гарант»
  • ТОВ «Флоріан-Т»
  • ТОВ «Українські технологічні продукти»
  • ПАТ «Укртелеком»
  • ТОВ «Тірас»
  • ТОВ «СБІ»

Тому з нагоди професійного свята бажаємо всім міцного здоров’я, професійних успіхів, невтомного творчого пошуку та втілення нових цікавих ідей. Нехай щоденна праця приносить вам задоволення та приємні емоції!