ВипускЖиття училища

Випуск 3-го навчального взводу

17 червня 2016 року у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони відбулись урочисті заходи з нагоди випуску 3-го навчального взводу та прийняття ним Присяги працівника поліції.

Упродовж 4-х місяців курсанти 3-го навчального взводу сумлінно вивчали тактико–спеціальну, вогневу, стройову та професійно–психологічну підготовки, основи правових знань та криміналістики, а також інші предмети професійного спрямування. Досвідчені викладачі, які є майстрами своєї справи, передали їм багаж знань, який буде необхідним для подальшої службової діяльності.

Після прийняття присяги працівника поліції до випускників звернувся начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович, який побажав випускникам у буремний час вистояти на захисті закону, прав і свобод громадян нашої держави, здобути кар’єрний та професійний ріст, міцного здоров’я, мужності, витримки, незламного духу, продовжувати підвищувати свою професійну майстерність та гідно нести звання поліцейського. Його промову продовжили слова життєвої настанови голови члена Ради ветеранів училища Присяжнюка Анатолія Яковича. Також на свято до наших випускників завітав настоятель храму Святого князя Олександра Невського, отець Віктор, який привітав усіх присутніх з цією урочистою подією в житті кожного випускника та, за традицією, окропив усіх святою водою.

Для керівництва училища та командно-викладацького складу від курсантів-випускників пролунали слова подяки за професійне становлення та набуття життєво важливих знань.

Бажаємо успіху нашим випускникам, та нехай для них, як і для інших правоохоронців буде здійснене побажання: «Щоб кількість виходів на службу завжди дорівнювала кількості повернень додому».

В добру путь, дорогі випускники!