НовиниСпорт

Відбіркові змагання з міні-футболу серед підрозділів поліції охорони

В період з 9 по 10 червня 2016 року на території спортивної бази «Колос» міста Вінниці проходили відбіркові змагання з міні-футболу серед підрозділів поліції охорони.

Головною метою проведення заходу було залучення особового складу територіальних органів поліції охорони до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація міні-футболу.

У спортивному турнірі за перші місця прийняло участь 14 команд, які впродовж заходу показали свою спритність, швидкість мислення на футбольному полі та вміння грати у міні-футбол. Хочеться відзначити, що всі команди-учасники турніру досить серйозно підійшли і до відбору гравців і до попередніх тренувань. Це було помітно з тієї волі до перемоги, яку демонстрували гравці протягом змагань.

У запеклій боротьбі в першій групі перемогу виборола команда УПО в м. Києві, команда УПО у Вінницькій області посіла друге місце та третє місце за командою УПО в Київській області.

У четвертій групі перемогу виборола команда УПО в Кіровоградській області, команда УПО в Херсонській області посіла друге місце та третє місце за командою УПО в Одеській області.

Окрім того, кращим захисником став гравець команди УПО в Кіровоградській області Чемерис Тарас. Кращим воротарем визнано представника команди УПО в м. Києві Валерія Савченюка. Звання кращого нападника виборов гравець команди УПО у Вінницькій області Стасюк Віталій.

Команди-призери нагороджені кубками, медалями і грамотами. Під час урочистого нагородження з вітальним словом до учасників звернувся заступник начальника училища Дмитро Столяров, побажавши присутнім нових спортивних успіхів та професійних здобутків.

Вітаємо переможців та призерів змагань.