Методична роботаНавчання

Підвищення кваліфікації інспекторсько-інженерного складу

З 6 по 9 червня 2016 року на базі училища підвищення кваліфікації проходив інспекторсько-інженерний склад працівників технічної служби підрозділів поліції охорони.

В ході цього курсу викладачем Бугровим Віктором Борисовичем та начальником циклу підполковником поліції Селезньовим Ігорем Вікторовичем було охоплено ряд питань, що стосуються охоронно-пожежної сигналізації; спеціальних засобів та засобів зв’язку, що використовуються в поліції охорони; охорони праці, та експлуатації ЕОМ та охоронних систем.

Для більш якісного навчання деякі теми опановували на базі діючого пульта централізованого спостереження Управління поліції охорони у Вінницькій області. Крім того, з метою представлення новітніх засобів охорони та пожежної сигналізації, було запрошено на заняття начальника сектору перспективного розвитку ТОВ «TIRAS» Баглай Олега. Який, в свою чергу, кожному слухачу цієї категорії надав Каталог продукції охоронних систем та Каталог продукції пожежних систем, що випускає ТОВ «TIRAS».

Навчальний процес не завершився лише висвітлення навчальних тем. Приділено також увагу і дозвіллю слухачів.

З метою кращого ознайомлення з нашим містом та його історією, слухачі відвідали музей великого хірурга та діяча М.І. Пирогова, здійснили пішу прогулянку по визначних місцях міста, побували на найбільшому річковому фонтані «Рошен» – візитівці нашого міста.

По завершенню навчання начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк зустрівся із слухачами та побажав усім присутнім найкращих успіхів у житті та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.