Методична роботаНовини

Тиждень циклової комісії

У Вінницькому ВПУ ДПО вже стало доброю традицією проводити тижні циклових комісій. Тому з 16 по 20 травня 2016 року в училищі заплановано тиждень циклової комісії «професійної підготовки та практичного навчання».

Так, в рамках запланованих заходів, 16 травня 2016 року для учнівсько-студентської молоді було запрошено представника ТОВ «СБІ» для проведення семінар–лекції на тему «Технічні засоби охоронної та охоронно–пожежної сигналізації ТОВ «СБІ».

Під час лекції студенти мали можливість наочно ознайомитись з пультовими приладами, як охоронної так і пожежної сигналізації серії «Оріон», а також приладами автономної сигналізації, приладами пожежної сигналізації, пристроями управління пожежогасіння, а також пожежним обладнанням для вибухонебезпечних приміщень.

Метою даної зустрічі було ознайомити учнівсько-студентську молодь з роботою підприємства та зацікавити наших випускників до подальшої співпраці. Студенти прослухавши розповідь, мали можливість поставити запитання, що виникли після почутого, а на завершення отримали рекламну та сувенірну продукцію.