Життя училищаМетодична роботаНовини

Тиждень циклу професійної підготовки та практичного навчання

18-19 травня в рамках тижня циклової комісії професійної підготовки та практичного навчання, серед студентів технічного напрямку груп ТЕЗ-23 (класний керівник Скакун М.В.) та ТЕЗ-24 (класний керівник Бугров В.Б.) був проведений брейн-рінг на тему «Винахідливий зв’язківець».

За першість змагались команди «Основа» (капітан команди Ходацький Дмитро), «Платинові контакти» (капітан Мартинюк Богдан) та «Атом» (капітан команди Сологуб Руслан). Учасники мали змогу активізувати свої знання з фізики, математики, інформатики, електрозв’язку, проявити кмітливість, швидкість реакції, почуття гумору. Головна мета даного заходу: встановлення дружніх взаємовідносин серед студентів 1 та 2 курсів, доведення правильності вибору їх майбутньої професії та обраної спеціальності, широкогранність, сучасність та прогресивність телекомунікаційного напрямку навчання.

Результати змагань:
1 місце – команда «Основа» – 36 балів
2 місце – команда «Платинові контакти» – 34 бали
3 місце – команда «Атом» – 26 балів.

Наступним заходом було проведення виставки професійної майстерності студентів, під час якої студенти-технарі мали змогу продемонструвати електротехнічні прилади та цікаві розробки, які зробили вони своїми руками.

Та у завершенні тижня циклу, студентам була проведена екскурсія на ПАТ «Укртелеком», де всі відвідувачі мали змогу побачити та почути з перших уст цікаві розповіді про роботу такого відомого та нерозлучного з нами засобу зв’язку, як телефон.

Молодь правоохоронного напрямку теж була задіяна у проведенні цього тижня. Вони мали змогу проявити творчу фантазію та скласти міні-твір на тему: «Електрозв’язок майбутнього».