ВідпочинокКультураНовини

Курсанти та студенти ВВПУ насолодились звучанням світових рок-хітів

23 березня 2016 року Вінницька обласна філармонія зустріла студентів та курсантів училища, охочих послухати найвідоміші світові рок-хіти.

Тим, кому пощастило побувати на цьому концерті, надовго запам’ятається оригінальна інтерпретація легендарних композицій світових рок зірок. На сцені прозвучали всесвітньо відомі хіти з репертуару таких знаменитостей: Beatles, Nirvana, Scorpions, Pink Floyd, Deep Purple, Bon Jovi, Led Zeppelin. Твори цих гуртів, вже давно увійшли до золотого фонду людства, музика, створена найталановитішими людьми планети.

Програма концерту запропонувала новий погляд на саму суть пісні. Відкинувши шаблони, слухач проникає в саме серце твору — саме те, що композитор спочатку в неї вкладав.

Професійний підхід музикантів і рок-н-рольна свобода барабанів зробили звук насиченим і барвистим. На глядачів чекали не тільки улюблені пісні у свіжому звучанні, а й авторський відеоряд на великому екрані.

Дякуємо творчому колективу філармонії за емоційність, високий професіоналізм і бажаємо плідної праці та активної творчої діяльності.