ВипускЖиття училищаПосвята

Черговий випуск та посвячення у курсанти

Сьогоднішній день у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони поєднав дві урочисті події: відбулись урочисті заходи з нагоди випуску 2-го навчального взводу та прийняття ним Присяги працівника поліції, а також посвячення у курсанти 25-ти кандидатів на службу до Національної поліції.

Упродовж 4-х місяців курсанти 2-го навчального взводу сумлінно вивчали тактико-спеціальну, вогневу, стройову та професійно-психологічну підготовки, основи правових знань та криміналістики, а також інші предмети професійного спрямування. Досвідчені викладачі, які є майстрами своєї справи, передали їм багаж знань, який буде необхідним для подальшої службової діяльності.

Після прийняття присяги працівника поліції та посвяти у курсанти до присутніх звернувся начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович, який побажав усім у буремний час вистояти на захисті закону, прав і свобод громадян нашої держави, здобути кар’єрний та професійний ріст, міцного здоров’я, мужності, витримки, незламного духу, продовжувати підвищувати свою професійну майстерність та гідно нести звання поліцейського. Його промову продовжили слова життєвої настанови голови Ради ветеранів училища Несмачного Павла Віталійовича.

Для керівництва училища та командно-викладацького складу від курсантів-випускників пролунали слова подяки за професійне становлення та набуття життєво важливих знань.

Бажаємо нашим дорогим курсантам сумлінно та відповідально вивчити та засвоїти всю необхідну інформацію, яка висвітлюється в нашому навчальному закладі, набути практичних навичок та знань, щоб в подальшому на високому рівні скласти випускні випробування і з гордістю нести звання правоохоронця! А випускникам: «Щоб кількість виходів на службу завжди дорівнювала кількості повернень додому».