ВідпочинокЖиття училищаКультура

Вечір українського народного танцю

12 листопада Вінницька обласна філармонія запросила курсантів та студентів Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони на чарівний вечір українського народного танцю!

На сцені виступав ансамбль народного танцю “Надзбручанка” з міста Тернопіль. Ансамбль є лауреатом міжнародних конкурсів та фестивалів у Болгарії та Польщі, він чарував своїм мистецтвом глядачів Канади, Словаччини, Чехії, Німеччини.

Свій творчий шлях “Надзбручанка” розпочала у 1959 році, основу репертуару складають фольклорні танці Тернопілля.

Колоритний, повний гумору танець “Вихиляс”, жартівлива мініатюра “Свати”, хореографічна композиція “Весілля”, іскрометні “Чабани” та “Копіруш” викликали у присутніх посмішки та позитивні емоції.

За роки існування ансамблю танцю “Надзбручанка” змінилося багато поколінь артистів, всі вони внесли свій внесок у розвиток та популяризацію народного танцювального мистецтва краю.

Сьогодні оновлений молодим поповненням ансамбль народного танцю “Надзбручанка” продовжує дарувати радість мистецтва хореографії глядачам України та інших країн.

Дякуємо колективу ансамблю за колоритний народний гумор, емоційність, високий професіоналізм і бажаємо плідної праці та активної творчої діяльності.