НовиниСпорт

Легкоатлетичний крос на першість ФСТ Динамо

29 травня на території Вінницького лісопарку відбувся легкоатлетичний крос на першість фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Кросовий біг – найдоступніший вид легкої атлетики, який користується популярністю серед молоді та людей старшого віку, одне з найбільш поширених легкоатлетичних змагань. Біг проводиться на відкритому повітрі, тож свіжий подих молодої зелені й неперервна зміна вражень сприятливо діють на нервову систему, підвищують тонус організму. Боротьба учасників за перемогу розгорнулася за активної підтримки вболівальників. Це зробило змагання цікавим та захоплюючим видовищем.

На святкове відкриття змагань зібралися представники 7 команд. На старт легкоатлетичного кросу вийшли понад 30 учасників. Дівчата змагались на дистанції 1000 м, хлопці – 1000 м та 3000 м. Серед дівчат наша студентка групи ПД-10 Домніченко Вікторія Сергіївна посіла третє місце. Серед юнаків на дистанції 1000 м найкращий результат показав курсант 6 навчального взводу Бувалець Сергій Володимирович, також на дистанції 3000 м перемогу здобув курсант 3 навчального взводу Осадчий Олександр Сергійович.

За підсумками командного заліку команда Вінницького ВПУ ДДСО при МВС України виборола перше місце.

Вітаємо переможців та призерів змагань, бажаємо успіхів у навчанні та подальших спортивних здобутків.